Ny gang Overligger venter

Ny gang Overligger venter

Der var premiere på Overligger i pausen i kampen mellem F.C. København og OB. Torcida, Fraktion Lunder, President’s Lounge og Det Gyldne Hjørne var klar til at dyste om øl og udebanerejser på en (meget) glat græsplæne. Det betød, at flere af fraktionerne havde nogle lidt specielle spark samt et par ture på rø..., da vægten blev lagt lidt for langt bagover i bestræbelserne på at få bolden op i overliggerhøjde.

 

Efter de fire forsøg til hver fraktion var facit, at Torcida og Det Gyldne Hjørne begge havde ramt én gang hver, mens President's Lounge og Fraktion Lunder ikke havde haft held med deres fire skud. Vinderen skulle derfor findes med ét spark mod midterlinien. Den der kom tættest på af Torcida og Det Gyldne Hjørne ville vinde de to rejser til Brügge. Her viste Det Gyldne Hjørne imponerende præcision med et skud kun en meter fra midterlinien, og den lille fraktion kunne modtage hyldesten fra de over 26.000 i PARKEN. Torcida kunne gå tilbage til Stemningstribunen med fem ølkuponer, da man stadigvæk bliver præmieret med øl for hvert ramt skud på overliggeren.

 

PARKEN Event TV filmede hele konkurrencen til storskærmene, og det klip kan du se her. Vi beklager, at lyden er forsvundet fra klippet, men håber alligevel klippet falder i god jord.

 

Nye kombattanter fundet
Næste gang der er Overligger er den 9. november, når SønderjyskE kommer på besøg i PARKEN. I mandagens udgave af F.C. Københavns radio, Løvetimen, blev der trukket lod om hvem der skal forsøge at ramme overliggeren til den kamp, og udfaldet blev følgende fire fraktioner:

 

  • F.C. København’s Disciple
  • DonsDrenge
  • Kopenhagen Keys
  • Copenhagen Capital$

 

Når kampen mod SønderjyskE nærmer sig vil vi præsentere de fire fraktioner lidt mere.