Ny film runder jubilæumsåret af

2017 var et historisk år i F.C. København, der rundede 25 år som klub. Det har vi fejret med en række begivenheder hen over året, og nu runder vi året af med en kort jubilæumsfilm.
 
Filmen er lavet af FCK-fans for FCK-fans og bærer titlen ”F.C. København 25 år”. Den handler om klubbens første 25 år, siden B1903 og KB besluttede at gå sammen om at skabe et nyt københavnsk storhold. Årene har budt på både op- og nedture, men heldigvis med klar overvægt af gode, uforglemmelige øjeblikkelige - og en lang række titler og flotte internationale resultater.
 
Vi har fået hjælp af en lang række markante FCK-koryfæer fra Benny Johansen til Niels-Christian Holmstrøm til at fortælle historien så præcist så muligt i et kort format. 
 
Desuden har en lang række dedikerede FCK-fans været med til at skabe filmen, som er instrueret af Nicklas Hemming fra produktionsselskabet The Base. Blandt de mest kendte bidragydere - som alle har FCK i blodet - er

  • den Oscar-nominerede filminstruktør Tobias Lindholm, der har været konsulent på manuskript og speak,
  • skuespiller Pilou Asbæk, der har lagt stemme til filmen,
  • musikproduceren Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner, der har skabt filmens lydside. 

Vi glæder os meget til at vise jer filmen, som får premiere på FCK.DK og vores sociale medier fredag d. 29. december, kl. 12.00.
 
Samtidig siger vi varm tak for støtten gennem årene og ønsker jer alle et godt nytår – og på gensyn i 2018!