Den gamle bane skrælles af

Ny bane klar til Derby

Det vil være en helt ny bane spillerne løber ind på, når der søndag kl. 11.45 er Derby i Telia Parken mellem FCK og Brøndby IF.

Gennem de seneste uger har vores groundsteam løbende evalueret banens beskaffenhed og holdt det op i mod et baneskifte. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind både i forhold til især det fodboldtekniske, men også i forhold til logistikken med at skaffe og lægge en ny bane. Der har hele tiden været en mulighed for, at vi ville skifte banen i forhold til at optimere det fodboldtekniske, hvis logistikken også kunne imødekomme behovene.

Vores groundsteam har nu fået bekræftet, at der findes en brugbar bane i Holland, der kan nå at blive leveret og lagt inden næste søndags Derby mod Brøndby IF. Arbejdet med at skifte banen bliver afsluttet torsdag/fredag.

I forhold til at arbejde for en bedre bane på sigt har vi gennem en periode samarbejdet med UEFA’s foretrukne samarbejdspartner omkring baner, STRI, der er ved at lave en rapport med anbefalinger. Rapporten skal belyse hvilke initiativer vi på både den korte og lange bane kan iværksætte for at sætte overliggeren højere for både vores bane i Telia Parken til FCK-kampe og landskampe.

>>BILLET TIL DERBY PÅ SØNDAG