Nicolai Jørgensen forlænger

Nicolai Jørgensen forlænger

- Jeg er superglad for at være i FCK, og jeg ser et kæmpe potentiale i den her klub og for mig, så det her er det rigtige at gøre lige nu. Jeg elsker at være i FCK, og jeg kan stadig udvikle mig utroligt meget her. Og når jeg samtidig er lykkelig for at være i København, tæt på min familie og venner, så føles det som om, det hele flasker sig for mig her i klubben, siger Nicolai Jørgensen.

- Nu skal jeg have en sæson uden skader, og jeg skal bygge lidt af det hele på i mit spil. Det er kæmpestort at være en af de unge, der skal være med til at løfte projektet herinde. Jeg ser mig selv som en etableret spiller i FCK, men med forlængelsen, skal jeg også tage et skridt mere op ad den stige, og det glæder jeg mig utroligt meget til.

Også manager Ståle Solbakken er glad for, at F.C. København og Nicolai Jørgensen knytter sig til hinanden et år længere ud i fremtiden, end den tidligere kontrakt lød på.

- Nicolai er en spiller, der dækker flere offensive positioner, og forlængelsen giver os ro. En ro, som forhåbentlig kan gavne både Nicolai og holdet, så næste sæson bliver en succes for både holdet og Nicolai som individuel spiller. Det er ingen hemmelighed, at han på et tidspunkt skal videre, men nu er han rigtigt glad for at være i FCK, og vi er supertilfredse med den her forlængelse, siger manager Ståle Solbakken.

Nicolai Jørgensens nye kontrakt betyder også, at trøje nummer 10 igen kommer i brug hos Byens Hold. Jørgensen skifter nemlig rygnummer 18 ud med det legendariske 10-tal fra den nye sæson.

Nicolai Jørgensen har foreløbigt spillet 59 kampe og scoret 20 mål for F.C. København.