- Nervous?…me?… no way mate

- Nervous?…me?… no way mate

Vores australske målmand, Nathan Coe, ser frem til en mulig hjemmedebut på lørdag mod AC Horsens, og han glæder sig til at spille foran de mange fans i PARKEN.

 

Nathan Coe har allerede fået en slags debut for klubben, da han stod mellem stængerne og spillede godt i et par kampe før sæsonen, mod Kaiserslautern og norske Start. Med den nuværende usikkerhed om Jesper Christiansens albueskade, er Nathan klar til træde ind og få sin ”rigtige” debut i PARKEN, mod Horsens.

 

- Jeg fik ikke den bedste start i klubben, da jeg fik en meniskskade allerede i februar, lige efter min ankomst til København. Men nu har jeg været fit for fight i et stykke tid og jeg vil virkelig gerne vise alle i klubben at det var rigtig at de viste mig den tillid, siger Nathan på engelsk, men med sin drevne, australske accent.

 

- Det er synd for Jesper at han er skadet, men nu skal jeg bare ind og vise at jeg er god nok. Kommunikationen med forsvaret er ikke noget problem. Spillerne taler allerede engelsk med Hutch, og vi har selvfølgelig trænet meget sammen, så jeg er ikke bekymret for noget. Jeg føler at jeg er i god form, og hvis Jesper stadigvæk har problemer på lørdag, så er jeg 100% klar, fortsætter Nathan.

 

- Nervøs? Nej, men måske bliver jeg det en lille smule lige før kampen. Det skal man være, men rigtig nervøs? Me?…no way mate.

 

Afslutningsvis ønskede FCK.DK den australske keeper held og lykke med den mulige debut.

 

- Alright, no worries, slutter Nathan Coe