Victor Nelsson

Nelsson før FCN: En speciel kamp for mig

For F.C. Københavns Victor Nelsson bliver søndagens kamp mod FC Nordsjælland også et gensyn med hans tidligere hjemmebane i Farum. Derfor bliver kampen også speciel for stopperen:

”Jeg har rigtigt mange gode minder fra det sted, og jeg glæder mig til at komme tilbage. Jeg har mødt FC Nordsjælland et par gange som FCK´er allerede, men det er klart, at det er specielt, når det er på Right To Dream Park, vi skal spille,” siger Nelsson, der var med i startopstillingen i både 3-1 sejren 3F Superligaen og i Sydbank Pokalen mod FCN.

”Jeg synes, at vi havde godt fat i dem i begge de to kampe, og samtidig har vi lavet rigtigt gode resultater de seneste kampe, så vi kommer med masser af tro på os selv. Der er altid meget snak om underlaget i Farum, men vi har masser af spillere, der er rigtigt stærke – også på kunstgræs, så jeg er slet ikke nervøs for den del af det. Samtidig så husker jeg de to kampe deroppe sidste sæson, hvor FCK var rigtigt stærke i begge. Det er jeg sikker på, at vi også bliver på søndag,” siger Victor Nelsson før mødet med sin tidligere klub, der aktuelt er på 8. pladsen i Superligaen:

”Det er helt sikkert en stærk modstander med mange dygtige og teknisk stærke spillere, men vi har vores måde at spille på og vi skal dominere kampene, uanset hvem vi møder i Danmark. Det er også planen på søndag,” slutter Victor Nelsson.