Jubel efter scoring

Ståle: Fuld kontrol i det etablerede forsvarsspil

Efter 1-0-sejren over FC Nordsjælland havde Ståle disse kommentarer:

”Jeg er tilfreds med indsatsen i dag. I de første 75 minutter var vi i fuld kontrol i det etablerede forsvarsspil – og FC Nordsjælland kom kun til chancer, de gange hvor vi begik en fejl”. 

”I de sidste 15 minutter haltede vi lidt. Vi gik lidt ned i fysisk kadence, vi kunne ikke rigtig holde i bolden og nordsjællænderne virkede bare en smule friskere end os. Her fik de trykket os og vi fik ikke spillet så meget bold – og til sidst gik vi så over til at spille med fem mand bag i, for her skulle vi bare ride stormen af”. 

Det var ikke alle mand der ramte dagen, men Ståle var ganske tilfreds med at både N’Doye og Bjelland fik mange minutters spilletid:

”Zeca havde nok ikke den bedste dag, og N’Doye og Pieros hang heller ikke så godt sammen, men jeg er tilfreds med at N’Doye fik 60 minutter, så vi kan få ham i gang – og så var det godt, at Bjelland fik spillet en hel kamp”. 

”Men alt i alt er jeg ganske godt tilfreds med indsatsen, specielt set i lyset af det kampprogram vi har været igennem. Så godt med en sejr, og nu må vi så se, hvordan vi kan løse den opgave der venter os torsdag aften, når vi hjemme i Telia Parken møder Malmö FF”.