Victor Nelsson

Nelsson: Der bliver kamp om hver centimeter

3F Superligaens nummer et og to skal søndag aften i direkte duel i Telia Parken, når FC Midtjylland kommer til København. Et opgør, som Victor Nelsson glæder sig til at kaste sig ud i:
 
”Jeg spiller i FCK, fordi jeg vil være en del af de største kampe, og kampene mellem FCK og FC Midtjylland er blandt de største. Der er altid meget på spil for begge klubber og det er der helt sikkert også på søndag," siger Victor.

"Jeg glæder mig virkelig til kampen, hvor der bliver kamp om hver centimeter på banen i alle dueller. De er langt foran os i tabellen lige nu, men vi går 100 procent efter at slå dem søndag, og så må vi se, hvad der sker derfra.”

”Det har været virkelig fedt at komme til FCK, selv om vi alle drømte om, at det så bedre ud i Superligaen end det gør lige nu," siger Victor, der allerede nu er noteret for 44 kampe i FCK-trøjen.

"Det har været en vild sæson med store op- og nedture, Coronapause og en hel masse andre ting. Jeg synes, at vi har været stærke til at arbejde os gennem de svære perioder, der har været, og nu skal vi give den alt resten af sæsonen, hvor vi både vil forsøge at fange FC Midtjylland og gå videre i Europa."

"Det er svære opgaver, men jeg tror virkelig på, at vi kan slutte den her sæson stærkt af,” siger Victor Nelsson.
 
Kampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang kl. 20 og du kan se med på 3+ og Viaplay, hvis du ikke er blandt de heldige få, der har fået adgang til kampen.
 

 
unibet logo

Golden Facts - præsenteret af Unibet 

F.C. København er ubesejrede i 11 af deres seneste 13 kampe
-> FCK taber ikke (1X): odds 1,55

Der har været over 3,5 kort i 10 af F.C. Københavns seneste 12 kampe mod FC Midtjylland
-> Total antal kort: over 3,5: odds 1,49

Se flere golden facts

Spil med omtanke.
18+. Regler og vilkår gælder. 
Stopspillet.dk.
Rofus.nu.