Jacob Neestrup og Hjalte Nørregaard

Neestrup: Vi skal blive bedre, og vi skal blive det ret hurtigt

Søndag er det København mod Aarhus i Parken, hvor vi forventer tæt på 30.000 tilskuere. Det er samtidig debut som cheftræner for Jacob Neestrup, der går til kampen med en klar målsætning:

”På den korte bane og resten af efteråret, så har vi ét fokus, og det er at få så mange point, så vi er med i kampen om mesterskabet til foråret. Det kræver, at vi skal blive bedre, og vi skal blive det ret hurtigt,” siger Neestrup.

”Vejen til det er, at vi finder vores kollektive udtryk og balancen på holdet i alle kampe og gennem hele kampen, så vi er konstante og stabile i vores præstationer."

"Der kommer perioder i alle kampe, hvor vi ikke ikke peaker spillemæssigt, og der skal vi opretholde et solidt udtryk. Det starter nu mod AGF, hvor vi skal afsted med tre point.”

Jacob Neestrup offentliggjorde lørdag eftermiddag sin første trup, efter at alle spillere er vendt retur fra landsholdsopgaver.

”Vi har som vanligt haft en del spillere med forskellige landshold rundt om i verden, og nogle har spillet meget, og andre er blevet belastet mindre," siger Neestrup.

"Vi har haft et par gode dage med alle samlet i København og forberedt os til kampen mod AGF, og heldigvis er vi relativt forskånede for skader. Vi har blandt andre Andreas Cornelius og Kamil Grabara til rådighed igen, hvilket selvfølgelig er et stort plus for os."

Du kan stadig sikre dig plads til den store kamp mellem København og Aarhus. Find din plads her.