Jacob Neestrup

Neestrup: Vi har respekt for City, men også for os selv

"Vi går på banen i morgen for at gøre en god figur. Uanset hvem vi møder i Superligaen eller Champions League, så har vi respekt for modstanderen, men vi har også respekt for os selv og for at vi hver eneste gang skal gå ud og levere for at få det bedst mulige resultat," siger Jacob Neestrup før onsdagens møde med Manchester City.

"Vi har en vigtig kamp i Superligaen igen på lørdag, og sådan bliver det ved de kommende uger, og vi stiller i morgen det hold, som jeg mener er det mest kompetitive. Det er vi forpligtet til over for os selv og for dansk fodbold."

"Jeg har sagt til spillerne, at når vi sætter os i flyet i morgen aften skal vi have en god følelse, og helst med et point eller måske tre point, men først og fremmest skal vi præstere ordentligt. Så er vi også tættere på at vinde på lørdag."

"Det er klart, at jeg gerne ville have haft Zeca, Falk og Boilesen til rådighed, men jeg fokuserer på dem, jeg har med, og jeg er helt sikker på, at vi kan stille et kompetitivt hold i morgen. Det er vi også forpligtet til, både over for os selv og for dansk fodbold."

"I de seneste måneder har vi leveret nogle af vores stærkeste præstationer i de internationale kampe, men det er selvfølgelig vigtigt, at vi også tager det med over i Superligaen og præsterer godt der."

City er et stærkt kollektiv
"Alle kan se, at Manchester City er en stor mundfuld, som har en række verdensklassespillere, men det er et klassehold, uanset hvem de spiller med. Jeg er især imponeret over, at de udgør er et meget stærkt kollektiv, og de er meget systematiske, både når de forsvarer og angriber."

"Håland er måske verdens bedste angriber lige nu, så vi må prøve at begrænse hans muligheder for at komme til afslutninger, men vi fokuserer ikke kun på ham. Vi skal også forberede os på ti andre, som udgør deres stærke kollektiv, som vi skal kunne modstå med vores kollektiv."

Claesson anfører
Om truppen sagde Neestrup i øvrigt, at Viktor Claesson bærer anførerbindet onsdag aften, og at han har fire målmænd med i truppen af to årsager. Dels skal Andreas Dithmer stå for U19-holdet i onsdagens Youth League-kamp, og dels har Kalle Johnsson døjet lidt med sygdom.