Jacob Neestrup

Neestrup: Meget højt topniveau, men må jo ikke lukke fire mål ind

“Vi var virkeligt gode i den første times tid og viste et meget højt topniveau med mange hurtige kombinationer og fine opspil, hvor vi skaber mange flere chancer, end dem vi scorede på,” sagde Jacob Neestrup efter den målrige 5-4-kamp mod Elfsborg. Men også lidt for målrige?

“Det ved jeg nu ikke, vi skulle bare have scoret nogle flere, og vi skulle have lukket nogle færre ind… det topniveau, som vi viste i dag, det er jeg sikker på, at vi også vil vise i mange kampe, når det bliver alvor. Men det bliver ikke det, der afgør om vi bliver mestre. Det bliver at vi undgår det lave niveau, som vi også viste i dag, for vi må selvfølgelig ikke lukke fire mål ind i sådan en kamp.”

“Vi var virkeligt gode i den første times tid, og derfor er det for dårligt, at det ender som det gør. Men selv om det er ærgerligt at lukke fire mål ind i sådan en kamp, så skal vi stadig huske, at det er en testkamp. Vi var heller ikke helt oppe og køre, fordi vi slog AGF 5-1 i sidste uge, men selvfølgelig er der ting, vi kan skal rette op på efter den her kamp.”

“Der var tænding på i dag, og det er også fint, men jeg synes nu nok, at Elfsborg skulle have haft et par udvisninger. Men jeg bebrejder ikke Elfsborg-spillerne noget, for det er dommeren, der er ansat til at styre kampen,” konstaterede Jacob Neestrup.

Der er snart kamp igen - mandag kl. 13 spiller vi mod Brøndby IF i en kamp, som du også kan streame i vores app og på tv.fck.dk.