Mohamed Elyounoussi

5-4 over Elfsborg

Det blev en målrig affære på Estadio Algarve, da vi her til aften slog de svenske sølvvindere fra Elfsborg med 5-4

Det lignede ellers længe en komfortabel FCK-sejr efter en tidlig scoring af Diogo og en pauseføring på 3-1 efter to mål af Mohamed Elyounoussi, mens Michael Baidoo reducerede for Elfsborg på noget nær deres eneste chance i 1. halvleg.

Kort efter pausen øgede Claesson til 4-1, men i løbet af tre minutter kom Elfsborg tilbage med endnu et mål af Baidoo og et uheldigt selvmål af Kevin Diks, som headede en dødbold i eget net.

Resten af 2. halvleg var en lidt rodet affære, og kort før tid kom Elfsborg på 4-4, da indskiftede Jalal Abdullai tacklede bolden fra Kamil Grabara og scorede i tomt mål. Men bedst som det trak op til en afgørelse på straffespark scorede vi sejrsmålet efter en dødbold, som endte med at Elyounoussi sendte bolden over stregen med hælen!

Mere om kampen på fck.dk og i vores app senere på aftenen.