Jacob Neestrup

Neestrup før Randers: Vi skal præstere stærkt

2. påskedag venter Randers FC for F.C. København på udebane i Mesterskabsspillets anden kamp, efter det blev indledt med en 2-1 sejr over FC Nordsjælland. Den sejr sendte FCK på førstepladsen i 3F Superligaen, hvor det er blevet til ni sejre i træk.

”Vi har været stærke og stabile over en lang periode efterhånden, men alle kampe i den her fase af sæsonen er svære, så vi skal igen ramme en stærk præstation i Randers,” siger cheftræner Jacob Neestrup.

”Randers er et godt trænet hold. De arbejder altid hårdt og er velorganiserede. De ved, hvad de er gode til som hold og så har de nogle individuelle spillere offensivt, som med deres fart og fysisk kan gøre ondt på modstanderne."

"Vi har respekt for dem som modstander, men vi ved også, at vi har forudsætningerne for at vinde kampen, hvis vi igen er skarpe i vores bedste perioder og stabile i de mindre gode,” siger Jacob Neestrup.

Sæsonens to første opgør er endt med en Randers sejr på 3-1 i Parken i august, mens FCK vandt 2-0 i Randers i oktober på mål af Mohamed Daramy og Lukas Lerager.

“Det er altid tætte kampe mod Randers på udebane, men vi tager selvfølgelig derover for at være mest muligt spilstyrende og i bedst mulig kontrol,” siger Neestrup.

I forhold til kampene mod FC Nordsjælland og Vejle er Jordan Larsson tilbage i truppen efter skade, og Elias Jelert og Kevin Diks har afsonet deres Superliga-karantæner. David Khocholava er fortsat ikke blevet kampklar efter han udgik mod FC Nordsjælland, og desuden er Marko Stamenic ramt af sygdom.

”Vi kom godt gennem kampen mod Vejle i pokalen, og truppen har gennem lang tid vist, at den er både stærk og bred, så vi står godt, synes jeg,” slutter Neestrup.