Jacob Neestrup

Neestrup: Ekstremt skuffet - især over den måde, vi lukker tre mål ind på

”Det er jo generelt en ret lige kamp, så jeg er ekstremt skuffet over at stå her uden point, men i sidste ende kan jeg ikke indvende noget mod, at Nordsjælland vinder, for der er skarpheden til forskel i dag,” sagde Jacob Neestrup efter 2-3-nederlaget i Farum.

”Det første kvarter er af kampen lige, så dominerer de det næste kvarter, og vi har det sidste kvarter inden pausen. Og der har vi også nogle store chancer, der kunne være gået ind.”

”Efter vi reducerede til 1-2 i 2. halvleg, så lagde vi også et kraftigt tryk på dem, men vi slider med det i øjeblikket. Men jeg er dog ikke så kritisk i dag, som jeg har været i forhold til nogle af vores tidligere præstationer, men vi havde helt bestemt sat næsen op efter noget mere i dag.”

”Der er dele af spillet, vi kan være tilfredse med, men jeg ærgrer mig først og fremmest over den måde, vi lukker tre mål ind på, for vi burde have afværget alle de situationer allerede i opspillet.”

”Og så er vi bare ikke gode nok til at tage vare på vores muligheder, når vi spiller fanger dem i ubalance. Og vi fik ikke sat vores angreb så godt op, som vi gjorde i torsdags, og som sagt – de er bare bedre end os i de afgørende situationer i dag.”

”Med Diks og Vavro i karantæne på søndag, bliver det selvfølgelig en stor udfordring at skulle til Brøndby på søndag, men den må vi løse. Vi har fået meget ros for mange gode præstationer i sæsonen, og så må vi også stå sammen nu, både spillerne, jeg og staben, og håndtere den her periode. Der er stadig fire runder tilbage, og selv om vi ikke længere kan afgøre det selv, har vi stadig en fair chance for at slutte på førstepladsen,” lød det fra Jacob Neestrup.