2-3-nederlag i Farum

Med et 2-3-nederlag i Farum måtte vi afgive førstepladsen til FC Nordsjælland, inden de sidste fire kampe i Mesterskabsspillet.

Efter et lige første kvarter, dominerede Nordsjælland det næste kvarter, hvor de også kom foran efter et af flere hurtige opspil. Diomande spillede Frese fri i venstre side af feltet, og han sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne.

Siden kom vi godt tilbage og dominerede det sidste kvarter før pausen, hvor et Clem-langskud var lige ved at blive styret i eget mål, og Andreas Hansen parerede senere en Daramy-afslutning på målstregen.

Et kvarter efter pausen øgede Daniel Svensson til 2-0, og for en stund lignede det en afgørelse, men efter Kian Hansen styrede et Christian Sørensen indlæg i eget net, var der spænding igen.

Kort efter var Sørensen selv tæt på at udligne, men trods en kraftig offensiv lykkedes det ikke at komme til flere store chancer, og i stedet øgede Ernest Nuamah kort før tid til 3-1 på en kontra.

I tillægstidens ottende minut reducerede Diogo Goncalves på straffe, men det var for sent - nederlaget var en kendsgerning kort efter.

Tidligere i tillægstiden fik Kevin Diks sit andet gule kort, og dermed er både han og Denis Vavro i karantæne til næste søndags Derby i Brøndby.