Mange chancer sikrer en fortjent sejr

Ludwig Augustinsson 
- Jeg synes vi dominerer opgøret gennem samtlige 90 minutter. VI spiller godt offensivt, scorer tre mål og kunne godt have scoret flere mål. Men vi starter med 3-0 hjemme i den første Superligakamp i sæsonen, og det var en godkendt kamp fra vores side. 

Erik Johansson 
- Vi gør det arbejde, der skal gøres, og leverer en OK kamp. Vi får skabt en del chancer, og får også sendt bolden i mål tre gange, så alt i alt var det en god kamp.
 Jan Gregus 
- Det var sjovt at få min debut i Superligaen. Vi skabte mange chancer, og fik scoret de mål der skulle til at vinde kampen sikkert. Jeg fik en god velkomst, og jeg fornemmere tilhængernes støtte hver eneste gang jeg fik bolden – så en stor til for tilhængerne for en rigtig flot velkomst. 

Benjamin Verbic 
- Vi gik ud til den her kamp 100% opsatte på at vinde – og på at fortsætte de gode takter fra sidste sæson. Vi spiller med højt tempo, vi styrer kampen og kreerer mange chancer. Vi får også scoret tre mål – men vi kunne have scoret flere mål. Om mit mål kan siges, at Peter spiller mig fint i dybden, jeg ser hvor keeperen og og spark den den fint i det lange hjørne. Så jeg er glad for at starte sæsonen med en scoring.