Orri Óskarsson, Mohamed Elyounoussi og Elias Achouri

Man. City sejrede igen 3-1

1. halvleg begyndte og sluttede skidt. Allerede efter fem minutter kom City foran, da Manuel Akanji flugtede et hjørnespark op i målhjørnet, og fire minutter senere lod Kamil Grabara et skud fra Julian Álavarez smutte gennem hænderne til 2-0.

Efter markant City-dominans begyndte vi midt i halvlegen at komme bedre med, og efter en halv times tid reducerede vi efter en fremragende kontra. McKenna brød et City-opspil, og Elyounoussi førte bolden frem, spillede Óskarsson som med hælen lagde den tilbage til nordmanden, der køligt sparkede den fladt ind til 1-2.

Siden fulgte en rigtig fin FCK-periode, men desværre kunne vi ikke holde stillingen til pausen, for i tredje tillægsminut trak Erling Haaland sig fri i feltet og bankede bolden fladt ind ved nærmeste stolpe.

Efter pausen var City stadig mest på bolden, men knap så dominerende før pausen. Midt i halvlegen var vi tæt på at skabe lidt spænding igen, da indskiftede Magnus Mattsson blev spillet helt fri i feltet, men skød lige på Ederson.

Senere havde vi flere udmærkede angreb, som med lidt held og skarphed havde givet en reducering i jagten på bare et enkelt point til regnskabet.

Det virkede ikke helt umuligt denne aften, men Citys sejr var helt i orden - Rico Lewis havde også et forsøg på overliggeren i tillægstiden - og i det samlede regnskab forduftede den sidste smule spænding allerede i kampens start.

Tak for den forrygende støtte fra fansene, som skabte hovedparten af stemningen på stadion i aften!

Ses vi på søndag?
Nu gælder det den hjemlige Superliga, hvor vi bliver rigtig mange på søndag kl. 16, når vi får besøg af Lyngby Boldklub. Tjek her for de ledige pladser i Parken, som endnu er tilbage - og har du en plads, så husk at udnytte den eller give den videre/frigive den.