Mads Bidstrup

Mads Bidstrup solgt til RB Leipzig

F.C. København og Bundesligaklubben, RB Leipzig, er enige om en transferaftale, der sender 16-årige Mads Bidstrup til Tyskland med øjeblikkelig virkning.
 
”Vi oplever en stor interesse for de spillere, der bliver udviklet i vores stærke talentafdeling, og her er der tale om, at der er betalt et ekstraordinært stort beløb for Mads Bidstrup. Vi ved, at Mads og hans familie har tænkt grundigt over, om de ønskede at tage det her skridt, og vi må græde med det ene øje og smile med det andet over den her handel," siger Ståle Solbakken og tilføjer:

"Det er en stor cadeau til det arbejde, der bliver lavet i talentafdelingen, som det seneste halve år har sendt spillere videre, der prismæssigt er i den absolutte top i verden i deres årgange. Det er en klar blåstempling af deres arbejde." 

"Vores plan er stadig, at vi skal udvikle spillere til vores eget førstehold, og vi har sagt nej til mange tilbud de seneste 12 måneder. Men med den talentmasse vi har, er det uundgåeligt, at der ind imellem vil være tilbud, vi ikke kan sige nej til på en meningsfuld måde." 

"Vi ønsker Mads alt det bedste i fremtiden og glæder os på hans vegne,” slutter manager Ståle Solbakken.
 
Alle i F.C. København ønsker Mads alt det bedste i RB Leipzig.