Allbäck: Beitar var et rigtig godt spillende hold

Mackan & Co. kalder til sammenhold

FCK.DK fik talt lidt med Marcus Allbäck efter dagens lette restitutionstræning ovenpå torsdagens nederlag til Panathinaikos FC i UEFA Cuppen.

 

Man kunne mærke at i spillere var meget skuffede efter kampen i går. Hvordan ser du på kampen?

 

- Vi mødte et rigtigt godt hold, og efter vi kom bagud var det svære betingelser for os foran. Det var og er et hold med stor international erfaring: Godt organiseret og boldsikre. Men vi var alligevel skuffede efter kampen fordi vi følte at vi godt kunne være kommet ud af kampen med mindst et point, starter Marcus.

 

Du udtalte til pressen efter kampen at du var utilfreds med fansene i går?

 

- Ja, det er rigtig. Jeg sagde at jeg var skuffet over en lille skare af fans som piftede efter holdet allerede efter 30 minutter, og ikke var med til at støtte os spillere da vi havde mest brug for det. Men jeg håber at fansene forstår at jeg kun udtalte mig om en lille gruppe tilskuere, og jeg er sikker på at de ikke repræsenterer de utrolig mange loyale fans som støtter klubben både her i PARKEN og udebane. Jeg vil gerne understrege at vi spillere er utrolig taknemmelige for den opbakning vi får både i PARKEN og når vi spiller på udebane, og jeg håber nogle af disse ”rigtige” fans som rejser rundt i Danmark og ud i Europa for at støtte os, kan forklare dem som pifter efter holdet, hvordan man bedste kan støtte klubben, fortsætter Allbäck.

 

Hvordan er stemningen så nu op til den vigtige kamp mod FCM på søndag?

 

- Jeg mener vi har vist mange gange tidligere, at vi har været i stand til at fokusere på kampene i SAS Ligaen samtidig mens vi spiller hårde, europæiske kampe midt i ugen. Og jeg kan love at vi alle sammen vil give os 100 procent på søndag. Vi har seks kampe tilbage i år, alle sammen store kampe - alle sammen svære kampe. Det er nu vi skal stå sammen i klubben: Vi spillere har brug for vores fans, konstaterer viceanføreren efter fredagens træning.

 

Det er scener som denne Marcus & Co. hellere end gerne vil have tilbage i PARKEN...
Foto: Lars Rønbøg/Sportsagency.dk