Kamil Grabara

Målløst mod Silkeborg igen

Efter at have scoret i 19 udekampe i træk måtte løverne gå målløse fra banen på Jysk Park i Silkeborg, hvor opgøret mod de velspillende oprykkere endte uafgjort 0-0 - ligesom sæsonens første møde mellem mandskaberne i sommer.

En utrolig dobbeltredning fra tilbagevendte Kamil Grabara ti minutter efter pausen var afgørende for, at vi trods en tandløs indsats offensivt fik det ene point med hjem til Hovedstaden.

Først parerede polakken et godt forsøg fra Rasmus Carstensen, og siden kom han lynhurtigt op og fik også forhindret Sebastian Jørgensens afslutning at gå i nettet sekundet efter.

100-kamps jubilaren Jens Stage stod for vores største chance, da han i 89. minut headede et Kevin Diks-indlæg lige over hjemmeholdets mål. Ellers var det desværre meget lidt, vi kom frem til i opgøret.

Læs mere om kampen senere her på siden og husk, at næste hjemmekamp er mod AGF den 21. november kl. 16.00 i Parken.