Lørdag = fodbold og fastelavn

Til lørdagens hjemmekamp mod Randers FC fejrer vi fastelavn på DFDS Familietribunen!

Der er allerede lukket for tilmelding til Fanshoppens og Fanklubbens sær-arrangement, men bare rolig - der er masser af andre fastelavns-aktiviteter på Danmarks sjoveste Familietribune!

Kom udklædt og vind et sæsonkort

Vi opfordrer derfor alle børn og unge til at komme udklædte på lørdag - og de voksne må selvfølgelig også gerne være med!

Der er fede præmier til de bedst udklædte - vinderen kan simpelthen gå hjem med et sæsonkort - og de overrækkes af ingen ringere end skuespilleren og TV-værten Christopher Læssø, som mange nok kender fra "Danmark Har Talent".

Kampen begynder kl. 18, og vi åbner dørene til DFDS Familietribunen kl 16.30.

FCK - RFC

Få mulighed for at vinde det perfekte spil til vinterferien. To heldige på DFDS Familietribunen har nemlig mulighed for at vinde et af de helt nye spil fra Ubisoft, nemlig Steep: Winter Games Edition, som inkuderer udvidelsen Road To The Olympics. 

>> Deltag i konkurrencen om det nye STEEP

Hvis du ikke allerede har sæsonkort eller billet, kan du finde den her. Det koster 135 kr. for voksne og 70 kr. for børn.

Og bemærk, at hvis du også bestiller "dagens ret" (den koster 60 kr.), får du automatisk adgang til Klub Leo Lounge! På lørdag tilbyder Air Group dagens ret: kyllinge- & squash-frikadeller med friskkogt pasta og krydderurte-sauce.

>> Køb dagens ret til Randers-kampen her

 

Vintersæt