Victoria Stadium

Lincoln Red Imps siden sidst

Siden vi mødtes i Parken den 30. september, har Lincoln tabt to gange til Slovan Bratislava – 0-2 ude og 1-4 hjemme – og er desuden kommet godt i gang med den hjemlige liga med fire sejre i fire kampe.

>> Læs meget mere om Lincoln i denne optakt

Vigtig premieresejr i ligaen
Vigtigst var nok, at de vandt sæsonpremieren mod Europa FC med 3-1, selv om de var bagud 0-1, indtil der manglede et kvarter.

Europa FC er Lincolns formodet nærmeste konkurrenter, og det eneste andet hold i de sidste 20 år, der har vundet Gibraltar-mesterskabet, så den sejr lunede hos de ”røde djævle”.

Siden har de også slået Lynx 7-1, Lions Gibraltar med 1-0 og senest Glacis United med 4-2, hvilket må siges at være helt efter bogen. I hver fald den bog, der handler om styrkeforhold og favoritværdighed.

12 mand i landsholdsaktion
Siden sidst har Lincoln også haft hele 12 spillere i aktion for Gibraltars landshold i fire kampe mod Montenegro 0-3, Holland 0-6, Tyrkiet 0-6 og Letland 1-3.

Lincoln havde typisk 8-10 spillere med i hver kamp, enten fra start eller som indskiftere. Tre mand startede inde hver gang, backen Scott Wiseman, centerforsvareren Roy Chipolina samt offensivspillerne Liam Walker.

Desuden blev alderspræsidenten, Lee Casciaro, der fyldte 40 dagen før kampen i Parken, indskiftet i alle fire landskampe.

Man noterer sig også, at Lincoln havde to keepere i landsholdsaktion. Dayle Coleing stod to kampe, og Kyle Goldwin en enkelt, men Lincoln er godt besat på posten, for det var en helt tredje, Lolo Soler, der stod i Parken. (Soler stod også hjemme mod Slovan, mens Coleing stod i udekampen).

Kevin Diks
Diks troede først, det var hans mål, men Roy Chipolina "fik" vores 1-0-mål i Parken. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images