Larsson: Jeg har fået bedre relationer til alle efter Portugal

Løverne er i gang med de sidste justeringer frem mod deres sæsonpremiere på søndag, hvor holdet tager til JYSK Park i Silkeborg til endnu et udsolgt udebaneafsnit.

Vores 25-årige svenske angriber, Jordan Larsson, ser frem til første turneringskamp og mulig debut for ham. Se med her, når han fortæller om, hvordan han er kommet på plads i truppen, forberedelserne mod Silkeborg, og hvordan han ser frem til at møde FCK-fansene.

Jeg har fået bedre relationer til alle på holdet
”Træningslejren i Portugal har selvfølgelig gjort meget godt for min integration på holdet, men alle har været meget åbne og velkomne siden min ankomst til klubben," fortæller Jordan Larsson.

"Det betyder selvfølgelig meget, at man bor sammen, spiser sammen og tilbringer mere tid sammen, man lærer bare hinanden bedre at kende, både på og uden for banen. Jeg har fået bedre relationer til alle på holdet efter Portugal.”

Jordan Larsson har indtil nu spillet fire træningskampe for løverne, hvoraf han er startet inde i de seneste to mod AIK og Viking.

Taler meget med Neestrup
Selv føler Larsson også, at han er ved at komme bedre ind i spillestilen på holdet oven på træningslejren.

”Jeg taler meget med Neestrup, som har forklaret mig meget om, hvad han vil,og hvor han ser mig på holdet."

"Derudover er alle på holdet meget hjælpsomme, vi taler altid meget ude på banen og hjælper hinanden undervejs. Det er klart, at desto mere jeg spiller, desto bedre bliver det, men det har været en god start," siger Larsson.

Jeg tror hele holdet ser frem til at spille første turneringskamp
"Jeg glæder mig til at spille en turneringskamp med holdet. Efter træningskampene, hvor man selvfølgelig altid gerne vil vinde alle kampe, er det noget andet, nu når turneringen går i gang."

"Jeg tror, at hele holdet ser frem til at spille den første turneringskamp, og så ville det selvfølgelig også være fedt for mig, hvis jeg fik debut på søndag,” fortsætter Larsson.

Det bliver fantastisk at komme i Parken
”Jeg ser klart frem til at møde alle FCK-fansene allerede på søndag, men jeg ved, at jeg weekenden efter får muligheden på hjemmebane. Men det er klart, det bliver fantastisk at møde fansene, men jeg ser også frem til spille i Parken," afslutter Larsson.

Første Superligakamp i det nye år for løverne spilles søndag d. 19. februar, klokken 16:00 i Silkeborg. Første hjemmekamp er søndag d. 26. februar mod AaB, hvor du skal være hurtig, hvis du skal nå at sikre dig en plads.