Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken
Covid-19 testcenter i Parken

Landets største Covid-19 testcenter åbnet i Parken

Der er nu blevet åbnet for massiv testning af danskerne i Danmarks nationalstadion Parken, der mandag morgen åbnede for gratis quick-tests.

Hele Parkens areal er inddraget, og taget på Parken er kørt på, så gæsterne kan stå i tørvejr og i læ, mens de får lavet deres test.

Med myndighedernes nye anbefaling af, at unge i aldersgruppen 15-25 år lader sig teste, forventer centeret at have travlt de kommende dage, for at så mange som muligt kan nå at få en test inden jul. Testkapaciteten er derfor også hævet markant, så man kan teste tusindvis af københavnere hver dag.

”Med det smittetryk vi ser nu, skal alt værktøj i værktøjskassen i brug," siger direktør Jeppe Handwerk fra Copenhagen Medical.

"Et af dem er massetest med quick-tests. Det kan vi sammen med Parken og vores øvrige samarbejdspartnere tilbyde danskerne fra mandag, og vi glæder os til at komme i gang og bidrage med at få lavet hurtigt smittestop og smitteopsporing.”

”Vi er glade for, at vi med vores stadion og knowhow nu kan medvirke til at stoppe en masse smittekæder hurtigt i København," siger Direktør i FCK og Parken Lars Bo Jeppesen.

"Vi har et fantastisk samarbejde med Copenhagen Medical og sundhedsmyndighederne omkring projektet, og vi er kommet godt i gang. For os handler det om, at vi alle så hurtigt og sikkert som muligt kan komme tilbage til vores hverdag og få vores by tilbage som den skal være,”

Fast track til særligt personale
Som en særlig service bliver der i Parken etableret et ’fast track’ til frontpersonale på de københavnske hospitaler. Fast track gælder også politi, brandmænd, Beredskabsstyrelsen og veteraner.  

Praktisk information
Copenhagen Medical udfører alle tests i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

Husk at bære mundbind ved ankomst.

Åben for alle nationaliteter.

Testen er gratis for alle med dansk CPR-nummer. Har du ikke dansk CPR-nummer, koster testen DKK 275,-

Åbningstider
>> Find åbningstiderne her

Find vej til testcenteret
Alle skal ind via venteområdet foran A-tribunen. Følg adgangsvejene til venteområdet markeret med lyseblå på kortet herunder. Kommer du via Øster Allé, gå da ned langs B-tribunen. Kommer du fra Gunnar Nu Hansens Plads, gå da langs Østerbro stadion og venteområdet.

Covid-19 testcenter i Parken


Metrolinjer til Parken: Trianglen og Vibenshus Runddel er de tætteste metrostationer på Parken.
 
Cykelparkering: Benyt cykelparkeringen foran C-tribunen eller ved indgangen til Fælledparken.
 
Parkering (bil): Vi gør opmærksom på det ikke er muligt at parkere på Parkens område og henviser til parkering på Øster Allé eller Gunnar Nu Hansens Plads.
 
>> Læs mere om kørselsvejledning til Parken her.
 
>> Læs mere om kviktesten udført af Copenhagen Medical her