Kasper Kusk

Kusk: Vi skal finde takterne fra 1. halvleg i Helsingør

Jagten på endnu en titel
Onsdag aften indleder Kusk & co. jagten på den fjerde pokaltitel i træk - og for Kusk eget vedkommende kan det blive den fjerde på seks sæsoner, for han vandt jo også med AaB i 2014, inden han rejste til Twente, da vi indledte vores serie på foreløbig tre titler i træk. Men Skive bliver et nyt bekendtskab for nordjyden:

- Ja, jeg har vist aldrig spillet i Skive før, og jeg må da indrømme, at det heller ikke er et hold, jeg kender så godt, men vi forbereder os selvfølgelig på modstanderen på samme måde som til alle andre kampe, indleder Kasper.

- Det kan godt blive en kamp af samme type som mod Helsingør, hvor vi skal skabe kampen, mens de står langt tilbage. Så vi skal finde de samme takter frem fra 1. halvleg, og så kan vi selvfølgelig også håbe på en hurtig scoring. Men vi kan nok ikke kan forvente, at de giver lige så meget væk som Helsingør gjorde et par gange, vurderer han.

Fremgang for både holdet og Kasper
Selv om truppen ikke er udtaget endnu, ligner det en kamp med spilletid til Kusk, der ikke kom på banen i Helsingør, men til gengæld startede inde mod Lokomotiv Moskva i torsdags og startede også inde i den afgørende kamp mod Qarabag.

- Der er dejligt, at jeg har fået lov at spille lidt flere af de sjovere kampe, og jeg synes generelt det er gået bedre for holdet og for mig personligt på det seneste, og det skal vi bare bygge videre på. Der kommer nok lidt udskiftninger til Skive-kampen, men der er kamp om pladserne, og alle vil gerne vise sig frem og prøve at spille sig på holdet, lyder det fra Kasper og sætter lidt flere ord på holdets fremgang:

- Det ser mere solidt ud. Vi spiller mere kontrolleret og laver færre dumme fejl, og så er vi også begyndt at få nogle af de nemme mål, som vi også fik sidste sæson. Det var sværere i hjemmekampene mod fx Hobro og Horsens, hvor vi skulle bruge ufatteligt mange chancer på at score. Nu går det lidt nemmere, og det giver også mere selvtillid, slutter Kasper Kusk.

Pokaltopscorer
Som man kunne høre i Fanradioen, er han truppens pokal-topscorer med 4 mål i 9 kampe. Der er dog stadig et stykke vej op til Ailtons 8 pokalmål i 13 kampe, men til gengæld tabte brasilianeren tre pokalkampe, mens Kasper stadig er ubesejret for FCK i turneringen!

Der er kick-off på Spar Nord Arena i Skive onsdag kl. 18.15, og hvis du ikke tager turen til det nordjyske, kan du se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.