Holdfoto

Kraftpræstation sikrer 0-0 i München

Bayern var mest på bolden i 1. halvleg, men benyttede meget af boldbesiddelsen til blot at spille rundt på vores halvdel uden at komme til alverden. De havde dog også deres chancer, da Mathys Tel bankede bolden forbi mål ved fjerneste stolpe, og da Kamil Grabara mesterligt reddede et Thomas Müller-hovedstød fra nært hold, men ellers blev det mest ved tilløb til noget lige-ved-og-næsten.

Efter en lille halv time havde vi selv en kæmpe chance til at komme foran, da Roony Bardghji i helt fri position skød lige forbi Manuel Neuers mål, efter at Lukas Lerager også havde haft en skudchance, men spillede på tværs til svenskeren. En af de chancer, man ikke får mange af i disse kampe, og som bare skal sidde der.

To minutter efter pausen var Diogo Goncalves tæt på at overliste Manuel Neuer med et fladt skud efter flot forarbejde af Mohamed Elyounoussi.

Siden forløb kampen ligesom før pausen med meget Bayern-spil, der ikke førte til noget særligt, der satte Grabara på prøver, men tydeligvis testede deres tilskueres tålmodighed. To VAR-tjek for straffespark gav dem heller ikke den mulighed for at score - selv ikke langt inde i tillægstiden, da dommeren ellers dømte det mod Ankersen, men annullerede det efter VAR-tjek.

Midt i 2. halvleg testede Elias Achouri Manuel Neuer en enkelt gang i den anden ende, men ellers havde vi ikke de store muligheder til at tage alle tre point før til allersidst, hvor kun en fænomenal dobbeltredning af Manuel Neuer forhindrede en københavnsk scoring.

Men vi kæmpede forbilledligt for det ene point, som vi fuldt fortjent sætter ind på kontoen efter en kraftpræstation i München!