Jacob Neestrup

Neestrup: Spiller lige op med dem i felterne over begge kampe

"Det var en meget, meget flot og solid præstation, en af de største europæiske i F.C. Københavns historie," sagde Jacob Neestrup efter aftenens 0-0-kamp i München.

"Vi gør det vi skal for at få point hernede, og ser man på begge to kampe, vi har spillet mod Bayern, så har de bolden mere og er bedre end os mellem felterne, men i felterne er det helt lige hvad angår chancer og mål. Det er jeg især meget tilfreds med, og derfor er det heller ikke ufortjent, at vi får det ene point i dag. Det er der jo ikke mange hold, der har formået i Bayerns Champions League-hjemmekampe."

"Vi prøvede at spille vores spil, og det lykkedes bedst i 1. halvleg, men i 2. halvleg ville vi gerne have været mere på bolden og kørt nogle flere omstillinger. Men jeg synes, vi forsvarer os rigtig godt gennem hele kampen, selv om jeg gerne havde set, at vi var kommet lidt højere op engang imellem."

"Nu har vi spillet fem ret lige kampe i Champions League, bortset fra det første kvarter i Istanbul og den første del af 1. halvleg mod United. Vi har vist os rigtig godt frem på den måde, vi mener er den bedste måde at få point på, og vi står med muligheden for selv at afgøre det hele i Parken mod Galatasaray."

"Det kan dog stadig gå galt, så vi ender sidst i gruppen, men selvfølgelig skal vi ud og give alt hvad vi har for at komme videre i Champions League efter jul. Det er den målsætning, vi hele tiden har haft, og vi har bragt os i en situation nu, hvor vi selv kan afgøre det."

"Den aften i Parken glæder jeg mig til, men nu gælder det først og fremmest AGF på søndag. Vi dummede os jo i Viborg, så vi mangler nogle point der, som vi skal have på søndag, så vi også kan komme ud og spille Champions League næste år," sluttede Neestrup.