Jubel efter scoring

Klasse-comeback sikrer 7. sejr på stribe

Trods en chokstart af hjemmeholdet kom den 7. sejr på stribe i 3F Superliga i hus i Horsens. 0-1 ved pausen blev vendt til 4-1 i 2. halvleg og dermed er løverne blot ét enkelt point fra førstepladsen i tabellen, efter FC Nordsjælland og Viborg spillede uafgjort 1-1.

Efter mindre end to minutter måtte Kamil Grabara hente bolden ud af sit mål for første gang i lang tid, da Anders K. Jacobsen udnyttede et Kevin Diks-boldtab til at sparke bolden fladt ind ved den ene stolpe fra lang afstand.

Fem minutter efter reddede Vavro på målstregen et forsøg fra Horsens’ Thomas Santos, men siden fik vi lidt mere greb om spillet. Men godt blev det aldrig i en rodet 1. halvleg, der var præget af mange boldtab fra begge sider.

Horsens dominerede især fra midt i halvlegen og ti minutter frem, men herefter fik vi overtaget igen. Claesson var meget tæt på at udligne, men blev revet ned tæt under mål, og til hans og mange andres overraskelse fortsatte spillet.

Stillingen holdt til pausen, men i 2. halvleg var det de danske mestre, der chokstartede - og det i den grad!

Først udlignede Denis Vavro på et langskud, der brækkede lidt i luften og studsede i jorden foran Horsens-kepper Delac. Så scorede Hákon Haraldsson til 2-1, da han fulgte flot op efter Falks forsøg blev blokeret i første omgang.

Og kort efter var Jordan Larsson også på pletten med sit første mål for klubben efter et suverænt opspil, hvor Hákon stod for assisten.

Efter tre mål på seks minutter dalede tempoet i opgøret, men i overtiden gjorde Elias Jelert det til 4-1 på oplæg fra Daramy - den unge backs første seniormål for klubben!

Dermed sluttede det med en storsejr i en kamp, hvor Andreas Cornelius desuden kom i aktion for første gang i 2023.

Se reaktioner og mål senere her på tv.fck.dk eller i vores app!

Husk hjemmekampen næste søndag kl. 15.00 i Parken mod Viborg - find din plads her, der er rift om billetterne!