Kevin Diks

Kevin Diks før Trabzonspor: Vi skal give alt

Nu skal det afgøres, om FCK skal i Champions League- eller Europa League-gruppespil i denne sæson. Tirsdag aften er tyrkiske Trabzonspor sidste forhindring i den første af to playoff-kampe:

"Vi skal efterlade alt på banen. Alle skal give alt, de har, i alle aktioner. Gør vi det, så mener jeg, at vi har gode muligheder for at tage skridtet ind i Champions League. Det er et stort mål for os alle, og det er ikke alle fodboldspillere, der får den mulighed, så vi skal gøre alt for at gribe den. Det bliver på ingen måde nemt, for det er et erfarent og stærkt hold, vi skal op mod,” siger Kevin Diks, der glæder sig til en stor europæisk aften i København:

”De aftener i Parken er magiske. Vi ved, at stemningen bliver noget særligt og intensiteten både på og uden for banen bliver meget høj. Vi kender alle FCKs historie i Europa, og vi ved, at vi kan skabe minderige oplevelser sammen med vores fans. Vi skylder dem og hinanden, at uanset hvordan det ender, så har vi gjort alt, vi kunne,” siger Kevin Diks.

Der er kickoff til kampen kl. 21.00 tirsdag aften i København og returkamp i Trabzon næste onsdag.

”Kampen i Parken er første halvleg, og vi ved, at der også venter os en vanskelig udekamp. Derfor er det vigtigt, at vi får et godt afsæt inden den med en sejr på tirsdag. Vi glæder os virkelig meget til kampen og den stemning, der kommer i Parken. Det er kampe som dem, man spiller fodbold for at opleve,” slutter Kevin Diks.

Du kan stadig sikre dig plads til kampen - følg linket her!