Kasper Kusk

Kasper Kusk solgt til AaB

F.C. København har solgt kantspilleren, Kasper Kusk, til AaB, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

"Kasper har været en dygtig spiller for FCK, hvor han har scoret en del mål og været en sand professionel i hverdagen. Vi har været meget glade for at have Kasper i truppen, men med ankomsten af Viktor Fischer og Robert Skov er konkurrencesituationen på Kaspers position nu vældigt hård. Vi ved, at AaB er en god og stærk klub, hvor Kasper vil få en ny god periode nu, og det glæder vi os over på hans vegne. Vi ønsker ham held og lykke i AaB og fremover," siger manager Ståle Solbakken.

Kasper Kusk kom til FCK i sommeren 2015 og nåede 94 kampe og scorede 19 mål i den hvide bluse, hvor han har vundet to danske mesterskaber og to pokaltitler:

"Jeg har haft en rigtig god tid i København, hvor jeg har været med til at vinde en masse titler og haft store oplevelser. Jeg har nydt at være sammen med både mine holdkammerater og staben i hverdagen, og dem kommer jeg til at savne. Nu ser jeg frem til at komme tilbage til AaB og Aalborg, hvor jeg går efter at få en endnu mere fremtrædende rolle, end jeg har haft på det seneste i FCK," siger Kasper Kusk.

Alle i F.C. København ønsker Kasper alt det bedste og takker for hans indsats for klubben.