Kampreferat: OB vs. FCK

Drømmetræf af Mio, da FCK endelig fik guldmedaljerne om halsen

På et næsten udsolgt Odense Stadion sikrede de nykårede fodboldmestre sig en kneben udesejr, der markerede afslutningen på et fantastisk forår som ubesejret. Men med mesterskabet sikkert i hus, foregik sæsonafslutningen naturligt nok forholdsvis lavt blus. Selv om Mio gjorde sit til at fyre op under de tusindvis af medrejsende fans, da han efter blot 10 minutter hamrede bolden i nettet til et sandt drømmemål!

Gæsterne var klart bedst i 1. halvleg, hvor kombinationerne flød i en lind strøm, især fra årets FCK'er, Sibusiso Zuma, og i den bageste kæde tog Laursen & co. sig sikkert af, hvad der kom fra et OB-mandskab, som heller intet havde at spille for.

Mens hjemmeholdet måtte tage afsked med Per Pedersen, der må stoppe karrieren på grund af en knæskade, var det muligvis også afskedskamp for Thomas Myhre, som kun har været på lejekontrakt i det "gyldne forår". 

I løbet af 2. halvleg fik Myhre - der hidtil havde været ganske arbejdsløs - efterhånden lidt at bestille, da Søren Andersen og Andrew Tembo testede ham med et par farlige forsøg. Men de 12.537 tilskuere fik ikke flere mål og måtte nøjes med at nyde aftensolen, som denne aften strålede på FCK, der efter kampen kunne hæve DBU's mesterskabspokal for anden gang i klubbens historie.

En lang sæson er slut - og forude venter nu de spændende kvalifikationskampe, der kan give adgang til Champions League.