Kampreferat: FCK vs. AGF

SÅ var der endelig bold igen i PARKEN, hvor AGF var på besøg i årets første hjemmekamp. F.C. København gav debut til fire spillere: Tomas Antonelius, Erik Mykland, Martin Albrechtsen og Bora Zivkovic, mens Peter Hansen i sidste øjeblik blev sorteret fra og sad på tribunen som 16. mand i truppen.

Antonelius fik den værst tænkelige indledning på sin FCK-karriere som afløser for Thomas Rytter, idet Emil Laursen allerede i det 2. minut præsenterede ham for det røde kort efter for at gå for voldsomt ind i en tackling af Mickey Doyle. Ærgerligt for svenskeren, der aldrig før var blevet vist ud som seniorspiller.

Christian Poulsen, der i dagens anledning bar anførerbindet, måtte derfor gå ned som højre back, indtil Hans Backe små 10 minutter før pausen valgte at ofre Peter Møller til fordel for at kunne sætte Bora Zivkovic ind i forsvaret, så Poulsen kunne rykke op på midten igen, hvor Mykland havde haft svære betingelser mod det kompakte og defensivt orienterede AGF-mandskab. Århusianerne blev ramt af et kedeligt uheld, da Søren Andersen efter kun 19 minutter måtte forlade banen med en brækket arm.

Todi fik hjemmeholdets første tilbud midt i halvlegen, mens århusianerne ikke kom frem til noget i 1. halvleg.

Efter pausen kom gæsterne længere frem på banen, men det var fortsat en meget taktisk præget affære, som ikke vil gå over i historien som en af de mindeværdige forårspremierer.

Det sluttede som det begyndte, men da Brøndby tabte 3-4 i Odense - efter at have indhentet en 0-3-føring - fk vi hentet et enkelt point ind i tabellen, hvor afstanden op til førstepladsen nu er på 9 point.