Kampreferat: BPI vs. FCK

Det blev en rigtig sommerkamp, som 2.160 tilskuere blev vidne til på Fredericia Stadion, da F.C. København gæstede det jyske på den sidste dag i holdets træningslejr.

F.C. København skulle møde to hold: BPI, der står for Bredstrup-Pjedsted IF, og FC Fredericia. Førstnævnte begår sig til dagligt i Serie 3, mens FC Fredericia befinder sig i 1. division. I første halvleg var det BPI, der lagde modstand til, mens FC Fredericia sørgede for udfordringerne i de sidste 45 minutter.

Peter Ijeh kom for første gang i aktion for Byens hold, og nigerianeren skulle ikke bruge mere end ét minut, før han havde scoret sit første mål.

Derefter var det dog en vis finne, der overtog showet. Janne Saarinen øgede til 2-0 efter 22 minutter, og gjorde det til 3-0 på straffespark efter 27 minutter, da Peter Møller blev hægtet i feltet.

Og minsandten om ikke Saarinen fik lov til at lave ægte hattrick, da historien gentog sig cirka 10 minutter senere: Møller fældes - straffespark. Saarinen gjorde det dermed til 4-0, som også var resultatet af første halvleg.

FC Fredericia var udfordrer i anden halvleg, og måske var det den pludselig noget sværere modstand der gjorde, at FC Fredericia hurtigt fik reduceret til 1-4 kun to minutter inde i anden halvleg. Altid farlige Nicolas Drost var hjemmeholdets målscorer.

Efter et kvarter skiftede Hans Backe Urmas Rooba ud, og Janne Saarinen overtog pladsen.

Stillingen holdt i lang tid, og det var først i slutminutterne, at der igen kom mål på tavlen. Álvaro fik scoret til 1-5 og brasilianeren gjorde det også til 1-6 to minutter før tid, hvilket også blev kampens resultat.