Kalle Johnsson

Kalle: Vi har taget selvtillid med fra Celtickampen

Efter torsdagens dramatiske Europa League kamp i Telia Parken venter Silkeborg søndag på udebane i 3F Superligaen. Kalle Johnsson forventer, at vi får et dominerende FCK-hold at se:
 
”Vi skal ud og spille som vi gjorde i anden halvleg mod Celtic!"

"Kan vi ramme samme standard i vores spil, så får vi også et godt resultat i Silkeborg. Det er det niveau, vi skal spille på i Superligaen, hvis vi skal spille med om guldet til sidst på sæsonen, og det er fortsat vores store mål,” siger Kalle.
 
”Vi har taget selvtillid med fra kampen mod Celtic. Vi fandt vores spil i anden halvleg, og første og anden halvleg var vel som nat og dag. Efter pausen stolede vi på hinanden med bolden og tilliden til vores eget spil. Det var stærkt, og vi skal ud og gøre det samme på søndag,” siger den svenske keeper, der lover et FCK-hold med masser af motivation:
 
”Alle ved, hvad der er på spil, og vi skal være lige så motiverede og parate til en indsats, som vi skulle til at møde Celtic. Der er ingen forskel for os, om det er Superliga eller europæisk fodbold, FCK skal altid levere,” slutter Kalle Johnsson.

>> Skal du med til Glasgow?