Pep Biel

Ståle: Tilfreds med præstationen, men ikke resultatet

"Vi kom rigtig godt ud til kampen og dominerede klart i de første 20-25 minutter, hvor vi spillede dem rigtigt og kom til flere store chancer, der med lidt held var gået ind," indledte Ståle sin evaluering af dagens uafgjorte resultat i Silkeborg.

"Siden kommer de bedre med, og kampen bliver mere lige, og de kommer foran efter en dødbold, men efter pausen kommer vi stærkt ud igen og skaber igen en kæmpe chance med det samme, hvor keeperen har en verdensklasseredning på Santos' afslutning."

"Mod slutningen mister vi noget balance i holdet, da Nelsson må udgå, og de kommer til flere store kontraer, hvor Kalle redder os. Vi går måske også selv lidt tør for kræfter mod slutningen, men kommer alligevel godt igen i tillægstiden og får skabt chancer, men sådan går det engang imellem."

"Jeg kan ikke bebrejde drengene noget i dag, for de kommer godt ud efter den hårde kamp i torsdags, og kampen som helhed er egentlig godt gennemført. Det er i hvert fald en helt anden kamp og en helt anden præstation end Esbjerg-kampen, men vi står altså tilbage med et point efter to kampe, og derfor er det ikke rigtig tiden at kigge efter Midtjylland i tabellen. Vi må bare koncentrere os om os selv og på at begynde at vinde nogle kampe igen. Men hvis vi præsterer som i dag og i 2. halvleg i torsdags, er jeg sikker på, at vi kommer til at tage mange point."