Jonas Wind

Jonas: Dejligt at være slettet fra skadeslisten

I en vanskelig tid har der også været gode nyheder for Jonas Wind, der nu ikke længere er på listen over skadede spillere efter den alvorlige skade, der har holdt ham ude siden august.
 
”Det er selvfølgelig fedt, at mit navn ikke længere står på vores ”injurylist”, siger Jonas, der senest spillede kamp mod Randers i august 2019.

"Jeg kan nu være med på helt lige fod med alle de andre, selvom vi ikke kan træne, som vi plejer lige nu. Det har været et langt hårdt stykke arbejde at nå hertil, og det er virkelig dejligt efter mere end syv måneder med operation og genoptræning,” fortæller Jonas.

”Jeg træner samme mængde som alle de andre nu, og jeg har faktisk ofte dage med dobbelt-træninger for at sikre, at jeg får nok load, som det hedder."

"Derfor er jeg også helt klar, når vi på et tidspunkt kommer til at kunne spille kampe igen. Vi ved jo ikke, hvornår det bliver, men det er en stor ting for mig, at jeg er kommet så langt,” siger Jonas.

Han skulle efter planen have deltaget i et par reserveholdskampe i den her periode, før et comeback lå i kortene. De er nu udsat, men tålmodigheden er intakt:
 
”Jeg har nok vænnet mig til at træne på den her måde, hvor man er meget individuel i sin træning og ofte mest bare er på banen sammen med en træner eller en af fysioterapeuterne. Derfor er den her periode med den nye måde at træne på nok sværere for de andre, end den er for mig.”
 
”Jeg er bare vildt glad for, at jeg er igennem genoptræningen. Det er super motiverende, og jeg glæder mig bare til igen at træne og spille kampe, så snart vi kan komme til det,” slutter Jonas Wind, der er noteret for 45 kampe og 14 mål for løverne.
 
Med Jonas fjernet fra skadeslisten tæller den nu Robert Mudrazija, Nicolai Boilesen, Dame N´Doye, Jens Stage og Guillermo Varela, der alle genoptræner efter forskellige skader.