Spillerne går på banen

Jacob Lauesen: 35.463 er en fantastisk kulmination på sæsonen

35.463 var på plads i Parken, da guldet i går kom hjem til Hovedstaden for 14. gang på 30 sæsoner.

Det er det højeste tilskuertal i Parken til en Superligakamp, siden den nye D-tribune reducerede kapaciteten i 2009.

“Det er helt vildt, og en fantastisk kulmination på en sæson, hvor vi havde ambitiøse mål for sæsonkort og tilskuertal, men har løftet barren til et niveau, vi næsten ikke turde drømme om,” siger direktør Jacob Lauesen.

Glæde og stolthed overalt i klubben
“Her i foråret har vi godt kunnet se, at vi ville ende med det højeste tilskuersnit på hjemmebane nogensinde i Superligaens historie, og det præcise tal blev 24.262. Rekorden havde vi selv i 2006/07 med 22.667.”

“Men at vi samtidig sætter punktum med et så højt tal som 35.463, det giver virkelig glæde og stolthed overalt i klubben.”

“Siden 2009 er det tal kun overgået af seks Champions League-kampe i efteråret 2010 og 2013, hvor Barcelona, Panathinaikos, Chelsea, Galatasaray, Juventus og Real Madrid trak mellem ca. 36.200 og 37.200 tilskuere.”

Optimisme før næste sæson
“Samtidig har vi et rekordhøjt antal sæsonkort-holdere, som vi nu er i gang med at forny, og sammen med den store, faste base af abonnenter, så giver det os stor optimisme før næste sæson.”

“Vi ved jo, at mesterskabet giver os direkte adgang til Champions League-playoff, og under alle omstændigheder er vi sikret en plads i Europa League-gruppespillet. Så ud ud over at vi skal ud og forsvare og genvinde mesterskabet, kan vi allerede nu se frem til mange store, europæiske aftener i Parken til efteråret,” slutter Jacob Lauesen.

>> Find din faste plads i Parken her