Isak Johannesson

Isak Johannesson udlejet til Fortuna Düsseldorf

F.C. København har udlejet Ísak Bergmann Johannesson til Fortuna Düsseldorf i den tyske 2. Bundesliga. Aftalen gælder resten af sæsonen.

20-årige Isak Johannesson kom til FCK fra IFK Norrköping for to år siden og har spillet 61 kampe over de to sæsoner, hvor det er blevet til to mesterskaber og en pokaltitel.

“Ísak er en spiller med stort potentiale, der har bidraget godt i FCK med vigtige mål og gode præstationer," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han er også på et punkt i sin karriere, hvor kontinuerlig spilletid er afgørende for hans udvikling, og konkurrencesituationen på hans positioner i FCK er meget skarp. Derfor giver det god mening med et lejeophold i en stor klub, hvor vi vil følge ham tæt.”

Ísak Bergmann Johannesson siger om lejeaftalen:

“Jeg har det godt i FCK og har allerede opnået meget med klubben, men lige nu er spilletid altafgørende for mig, og jeg synes, at Düsseldorf er et rigtigt godt match i den henseende."

"Jeg ser frem til at prøve mig af et nyt sted og i et stort fodboldland, hvor jeg selvfølgelig fortsat vil følge FCK fra,” siger Ísak Bergmann Johannesson.

Alle i FCK ønsker Ísak held og lykke i Tyskland.