Ingen FCK-fans til næste Derby

Divisionsforeningens administration har besluttet, at der af sikkerhedsmæssige grunde ikke må komme F.C. København-fans til det kommende Derby i Brøndby den 16. oktober.

Den beslutning tager FCK til efterretning, men mener, som Divisionsforeningen selv udtrykker det, at beslutningen rammer de forkerte. Klubben sender kun det mest nødvendige personale til kampen, da vurderingen fra Divisionsforeningen er, at sikkerheden ikke er i orden.

”Vi synes, at det her er en uheldig situation for vores fans. Den valgte løsning rammer de forkerte, mens beslutningen også sportsligt er en ulempe for F.C. København. Men vi må tage den til efterretning” siger direktør Jacob Lauesen.

”Siden vi blev gjort bekendt med beslutningen, har vi selv afsøgt mulighederne for et alternativ. Det kunne have været en løsning, hvor vores fans blev bragt til og fra Brøndby Stadion i busser fra et bestemt sted."

"Der har dog været bred enighed blandt vores fangrupper om, at de ikke ønskede at tage til kampen under de forhold, blandt andet på grund af den episode, der var på Fyn efter vores kamp i Herning. Den beslutning respekterer vi,” siger Jacob Lauesen.

Som konsekvens af, at FCK-fans af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan komme til kampen, sender FCK kun det mest nødvendige personale med en konkret funktion til kampen.

Vi forventer og opfordrer til, at alle FCK-fans respekterer beslutningen og holder sig væk fra Brøndby Stadion i forbindelse med kampen.

>> Se pressemeddelelsen fra Divisionsforeningen