HOME JERSEY 2019/2020

For 27 år siden lancerede vi den første hjemmebanetrøje. Meget har ændret sig siden. Byen. Spillet. Klubben. Men en ting forbliver konstant. Den hvide trøje.

>>> HOME JERSEY 2019/2020 - se den her

Når vi i aften spiller mod AGF, er spillerne iført den nye hjemmebanetrøje, der er en af de hvideste, vi nogensinde har spillet i. Som noget helt unik for denne trøje, er de tre adidas-striber på ærmerne hvide for at holde et enkelt og eksklusivt udtryk. Derfor er de to stjerner over FCK-logoet også blå for at holde et samlet, enkelt udtryk.

>>> Vær klar til i aften med den nye trøje - find den her

Til trods for det enkle udtryk, er der dog et par helt unikke detaljer i trøjen, som man nok ikke ser ved første øjekast, men som tæt på trøjen giver et ekstra element i den ellers enkle trøje: både Carlsbergs logo på fronten samt den nederste halvdel af trykket på ryggen er præget af Københavns skyline med Telia Parken i front.

Trøjen fås til kvinder og mænd i størrelserne XS-3XL og til børn i størrelserne 128/8 år-164/14 år. Voksentrøjen koster 699,- og børnetrøjen koster 549,- uden tryk. Trøjen kan købes lige her.

Home Jersey 2019 Gif
Klik på billedet for at se alle trøjens unikke detaljer.