Hjalte historisk

Hjalte historisk

Løvernes anfører Hjalte Nørregaard skrev onsdag aften klubhistorie i Prag, da han for 285. gang repræsenterede F.C. København i en officiel klubkamp. Og hvilken kamp det blev! Et stort tillykke til Hjalte, der debuterede for F.C. København tilbage i april 2000 og nu har passeret en anden FCK-legende, Michael Mio Nielsen, der havde den tidligere rekord med 284 optrædender. 

Om at få rekorden for flest spillede kampe sagde Hjalte: 

- Kamp nummer 285 endte med at være en dejlig kamp, men jeg går nu ikke så meget op i rekorder – det er meget mere betydende, at vi nu får to spændende kampe til foråret – eller det vel nærmest i løbet af vinteren. 

Om selve kampen havde Hjalte denne kommentar: 

- Vi havde nok ikke helt troet eller forventet, at vi i den grad kunne sætte os på dem, men det gør vi – og så får N’Doye også scoret to gode mål, hvilket gjorde vi kunne gå til pausen med en god følelse. Efter pausen var der fuld fokus på, at de ikke skulle få en hurtig eller nem reducering, men så får vi straffespark, scorer og de får det røde kort, og den sidste del af kampen kørte vi bare bolden rundt – og fik gjort dem mere og mere frustrerede.

 

- Så kamp nummer 285 endte med at være en rigtig god en af slagsen, og det er en god fornemmelse at gå på juleferie med dette resultat, sagde en glad rekordholder inden afrejsen fra Prag.

 

>>>>> Se den komplette spillerstatistik for Hjalte her.