Hårdt arbejde betaler sig

Med seks point på fem dage fik vore spillere fightet sig tilbage på rette spor i sidste uge. Det er udtryk for god moral.

Såvel i kampen mod AGF i PARKEN som i udekampen mod FC Nordsjælland var der udmærkede spillemæssige takter, men det var især holdets vilje til at arbejde hårdt, der faldt i øjnene. Vi bliver rigtigt farlige, når vi kan holde koncentrationen i 2 halvlege i samme kamp.

Den største præstation i de to kampe kom dog fra vore mange fans. For det første var det imponerende, at vi kun tre dage efter nederlaget til klubben på vestegnen havde opbakning fra næsten 20.000 tilskuere til aftenkampen mod AGF. Og for det andet var opbakningen både i PARKEN og i Farum Park fremragende.

Jeg håber, at vi får et flot hattrick fra Nedre C og resten af PARKEN på lørdag.

Langt igen
På trods af et forsømt forår har vi med 24 kampe igen stadig fuld kontakt med toppen af SAS Ligaen, men det er vigtigt, at vi nu bider os fast og henter de nødvendige point.

Lørdagens modstandere fra Herfølge er næsten blevet indbegrebet af hård fight i dansk fodbold, og der er heller ikke noget, der tyder på, at konceptet er et andet i årets udgave af SAS Ligaen.

Derfor kan vi lige så godt finde arbejdshandskerne frem fra første minut. Og beholde dem på, indtil dommer Svendsen fløjter af omkring klokken 18.48 lørdag.

Herfølge er placeret under nedrykningsstregen, men de er blot tre point efter os inden kampen. Lad os alle gøre vores til, at den afstand er fordoblet, når kampen fløjtes af. På banen med fuld koncentration og på tribunerne med samme intense opbakning som i de to seneste kamp. Forza!

Afslutningsvis velkommen til spillere, ledere og trænere fra Herfølge.

Med venlig hilsen

Flemming Østergaard