Grønkjær: Jeg vil ikke tage æren

Grønkjær: Jeg vil ikke tage æren

Jesper Christiansen: Alle mand VILLE!
- Jeg gider ikke rigtig tale om første halvleg. Jeg vil hellere konstatere, at i anden halvleg viste alle mand, at man VILLE, og det kunne også ses på spillet. Det blev råbt højt i pausen og i de sidste 45 minutter viser vi den forskel der skal være på top og bund.

Ulrik Laursen: Træt at at score for de andre
- Jeg er træt af at skulle dirigere bolde i mål for modstanderen! Det var katastrofalt at vi sætter os selv i sådan en situation som i første halvleg, men det giver selvfølgelig selvtillid at komme tilbage i anden halvleg, hvor vi står meget højere på banen og sætter tempoet op.

William Kvist: Helt fair vi får skæld ud
- Det er helt fair at vi får skæld ud i pausen, for det var simpelthen ikke godt nok i første halvleg. Vi får gudskelov også vendt bøtten i anden halvleg.

Michael Gravgaard: Vigtig sejr
- Det var en meget meget vigtig sejr for os i dag. Vi starter skidt, men det endte godt med et flot comeback fra vores side. Det var en svær udekamp, og vi fik hevet den hjem. Det giver et godt rygstød, som vi tager med os.

Niclas Jensen: Stor moral
- Vi viser stor moral, men vi skal have rettet op på det vi leverer i første halvleg. Men vi er et bedre hold end Viborg, vi spiller i et højere tempo, og vi presser dem i bund i anden halvleg.

Jesper Grønkjær: Jeg vil ikke tage æren
- Vi vinder og taber sammen, så jeg vil ikke tage æren for sejren i dag. Vi spiller ikke blændende fodboldspil for tiden, og AaB har momentum, men vi vinder kampene. Det skal være os, der står med guldet om halsen den 24. maj.

Morten Nordstrand: Prøver at levere
- Jeg er tilfreds med de tre point. Jeg prøver at levere varen, når jeg spiller. Der er rigtig gode angribere i klubben, og det er med til at øge konkurrencen og gøre spillerne skarpe.