- Vi skal gå ud og vise forskellen

Anføreren ude i 3-4 uger

Michael Gravgaard var til røntgenundersøgelse i dag og nyheden for klubbens stærke centerforsvarer var ikke god: Et brækket ribben holder ham ude i minimum 3 uger.

 

Det var tydeligt for enhver som oplevede kampen mod Viborg i går, at Michael Gravgaard var i store smerter, da han forlod banen i starten af anden halvleg, men han fik faktisk slaget allerede i midten af første halvleg, men trods smerten valgte han at spille videre.

 

- Det var faktisk allerede 20 minutter ind i første halvleg at jeg fik et hårdt slag fra et knæ i den højre side af brystkassen, starter Gravgaard til FCK.DK og fortsætter:

 

- Jeg spillede halvlegen færdig, men jeg kunne mærke at der var et eller andet galt. Jeg kom ud til anden halvleg og håbede jeg kunne spille kampen færdig, men allerede efter et par minutter kunne jeg mærke at det ikke var et helt almindeligt slag i brystkassen - jeg kunne simpelthen ikke trække vejret og det gjorde meget ondt, fortsætter anføreren.

 

- Jeg fik taget røntgenbilleder tidligere i dag, og desværre viste det sig, at et ribben er brækket, og lægerne siger at jeg kan forvente en pause på cirka 3-4 uger. Det er selvfølgelig meget ærgerligt efter jeg lige er kommet tilbage fra en lang skadespause, slutter en skuffet anfører.