Gregus forlader banen i Kuopio med en flænge i panden

Gregus: Jeg er klar igen!

Jan Gregus er startet inde på den centrale midtbane i både vores fire testkampe og udekampen i KuPS, hvor det ikke var med hans gode vilje, at han måtte forlade banen midt i 2. halvleg:

"Nej, jeg regnede med, at jeg bare skulle sys med nogle sting og så have en bandage om hovedet, så jeg blev skuffet, da jeg så, at jeg skulle skiftes ud. Men flængen gik åbenbart så langt ned, at en bandage ikke kunne dække ordentligt. Det så nok voldsomt ud på TV, så jeg lagde selv et billede ud på Instagram bagefter, så fansene kunne se, at jeg er okay, og jeg har også trænet med siden og er helt klar til at spille igen," forsikrer Gregus.

Jan Gregus
Foto: Jan Gregus, Instagram Story


Efter den sidste testkamp mod CSKA, hvor Gregus bankede et frispark ind i 4-1-sejren, fremhævede Ståle hans indsats til træning og kampe under træningslejren, men Gregus hæfter sig mere ved holdets samlede fremgang.

"Vi havde nogle gode kampe dernede, hvor vi blev bedre og bedre, og så var det vigtigt, at vi også vandt den første kamp i Finland. Så det går fint lige nu, og jeg håber selvfølgelig, at vi kan gå ud og levere en god præstation i den første hjemmekamp mod Horsens, så vi også får tre point der," siger Gregus.

Den 27-årige slovak spiller sin kamp nr. 75, hvis han kommer på banen i aften - og det vil være Superliga-kamp nr. 50.