Glæde og lettelse hos spillerne

Ludwig Augustinsson
 - Det var en hård kamp, for det var et godt organiseret Randers-hold vi mødte. De gav ikke mange chancer væk, men vi skulle alligevel have afgjort det i den ordinære spilletid. Heldigvis var Stephan på plads til sidst – og nu er vi videre til semifinalen.

Christian Poulsen
 - Dejlig at være videre efter en tæt kamp. Vi havde vores perioder, og det sammen havde Randers. I 2. halvleg har vi en del chancer – men det endte med at være en typisk pokalkamp – og det var så os, der havde heldet til sidst. Alt i alt er det godt at være videre efter en tæt kamp mod et godt spillende Randers-hold.

Stephan Andersen
 - Vi er videre til semifinalen, det er hvad der tæller. Jeg havde da gerne vundet 1-0 i den ordinære tid, men jeg er ikke for fin til at tage en sejr som den her. Jeg synes dommeren snyder mig ved det første spark – men det er lige meget nu, for vi vandt og er videre.

Per ”Pelle” Nilsson
 - I 1. halvleg var Randers FC rigtig godt med, de trykker os godt og vi får ikke vores spil til at køre. I 2. halvleg er vi tilbage i kampen, og vi burde nok have scoret et eller to mål, vi havde i hvert fald et par gode chancer. I den forlængede spilletid virkede det lidt som om, at vi alle bare ventede på straffesparkskonkurrencen – og så blev det ellers vældigt spændende til sidst. Men vi havde marginalerne med os og er nu videre med ekstra selvtillid i bagagen.

Brandur Olsen
 - Jeg har det rigtig godt nu, og har det selvfølgelig meget bedre nu hvor jeg scorede – end hvis jeg havde misbrugt mit straffespark. Så at komme ind og score og samtidig ende med at vinde kampen, det er fantastisk.

Youssef Toutouh
 - Da jeg misbrugte mit forsøg havde jeg nærmest tårer i øjnene. Så misbrugte de, og det er hvad jeg vil kalde et ”best moment in life”. Jeg var nærmest i chok af glæde, for pokalturneringen betyder rigtig meget for mig. Det er vigtigt vi er videre, og nu hvor vi har vundet vores kvartfinale er jeg både en glad og en lettet mand.