Georg Margreitter til F.C. København

Georg Margreitter til F.C. København

Georg Margreitter er på kontrakt i Wolverhampton, hvor han blev skadet lige efter han kom til England for et år siden. Nu er den 24-årige østriger klar til at spille topfodbold igen, og den mulighed kan han nu få chancen for at indfri i PARKEN hos de danske mestre.

-Georg Margreitter er en spiller med stærke forsvarskvaliteter, som vi gennem Ståles tid i Wolves har et rigtigt godt kendskab til. Efter Solbakkens exit blev det ikke til meget spilletid for Georg, og det giver os nu muligheden for at se hinanden an sæsonen ud, og det glæder vi os over, sportsdirektør siger Carsten V. Jensen.

-Jeg er meget imponeret af rammerne i klubben efter, at have set stadion og faciliteterne. Det fortæller alt om klubbens størrelse, og jeg er stolt over, at jeg nu skal være en del af Skandinaviens bedste klub. Det er et meget vigtigt skridt for mig, for jeg har ikke spillet kampe længe, og derfor skal jeg bevise mig selv her. Overfor klubben, truppen, Ståle og tilskuerne. Jeg vil arbejde hårdt og betale tilbage på tilliden, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Georg Margreitter.

I F.C. København er Georg Margreitter tildelt trøje nr. 15