Pieros Sotiriou

Fuldt hus i Aalborg?

AaB forventer tæt på fuldt hus
AaB markerer 20-året for guldet i 98/99, og som en del af jubilæet bliver datidens mesterhold hyldet på banen i pausen. Det trækker sikkert endnu flere til stadion, hvor kapaciteten er ca. 13.100 tilskuere - inklusive vores fanafsnit.

Vores højeste tilskuertal i Aalborg var 13.963 i juni 2005, hvor vi spillede 1-1. Sibusiso Zuma scorede den dag sit sidste FCK-mål, inden han ugen efter takkede af og skiftede til Armenia Bielefeld.

Ståle i Rød Aalborg
I forbindelse med jubilæet har AaB's fanpodcast Rød Aalborg lavet en "Mesterskab 1999-special", hvor Ståle medvirker sammen med Lynge Jakobsen, Søren Frederiksen og Henrik Rasmussen. Søg på "Rød Aalborg" i dit podcastfeed for at finde den.

Indbyrdes kampe
I de første 15 udekampe i Aalborg efter årtusindskiftet tabte vi kun én gang, men i de seneste 15 udekampe har AaB et lille overtag med seks sejre mod vores fem, mens fire er endt uafgjort.

Går vi helt tilbage fra 1992, har vi positiv statistik - 18 sejre mod AaB's 11 og 14 uafgjorte.

Korte facts

• Det er 3F Superligaens mest scorende hold, der mødes - efter syv spillerunder har vi lavet 15, og AaB 14.
  • AaB har især været målfarlige i det sidste kvarter før pausen, hvor de har scoret fem af de 14 mål - i den anden ende har de lukket tre af syv mål ind det sidste kvarter af kampen
  • Med endnu en sejr sætter vi igen Superliga-rekord med otte sejre i træk fra sæsonstarten. Vi tangerer også KB's sejrsstime fra 1. division i 1979.

Dommerne
Dommer: Jakob Kehlet
Linjedommere: Lars Hummelgaard og Ole Kronlykke
Fjerdedommer: Sandi Putros

Kehlet dømmer sin FCK-kamp nr. 49, og det er hans femte mellem os og AaB. Sidst vi havde Kehlet som dommer var udekampen i Horsens i juli.