Fra anfører Peter Nielsen til FCK's fans

Jeg er sikker på, vi kan være enige om, at vi ikke har haft den start på foråret, som vi alle sammen havde håbet på. Vi har haft vores del af uheld med skadede nøglespillere, og det er ikke altid, vi har været enige med dommerens linie - eller manglen på samme - men vi er også klar over, at vores spil ikke kører som det skal efter vinterpausen. Vi har spillet godt fodbold i perioder og haft en stor del boldbesiddelse i de fleste af kampene, men både spillemæssigt og ikke mindst pointmæssigt, har vi manglet det sidste.

Nu skal der arbejdes?
I skal ikke være i tvivl om, at i disse dage arbejder vi meget hårdt på træningsbanen, og vi snakker med trænerstaben og sammen om, hvordan vi kan kom på ret spor igen. Der er ingen panik, og vi snakker ikke om "kriser", men vi har en ærlig og realistisk erkendelse af vores situation. P.t. ligger vi i den position som alle andre klubber i SAS-ligaen helst vil være, nemlig nummer ét med 2 point forspring og 9 kampe tilbage. Vi kan stadigvæk afgøre vores skæbne, det ligger stadigvæk i vores hænder - og det er dejligt!

Kom til Køge på lørdag
I fans har givet en fantastisk støtte her i starten af foråret, specielt i PARKEN hvor I virkelig har været med til at løfte holdet. Vi håber, I allesammen også vælger at tage turen til Køge på lørdag og støtte os i denne utrolig vigtige udekamp. I skal ikke være i tvivl om Jeres værdi, vi sætter stor pris på den opbakning vi får, og I kan forvente, at vi tilbagebetaler med en 100% arbejdsindsats.

Tak for støtten
Peter Nielsen