Fortjent sejr efter god indsats

Bjørn Sigurdarson 
 - Der var masser af fight i dag, og det var en hård kamp. Men vi yder en virkelig god indsats, alle mand stod sammen og synes vi alt i alt spiller en god kamp. Alle mand gjorde hvad de skulle. Vi skulle have scoret flere mål, men havde for ofte ikke heldet med den sidste aflevering. Men fortjent sejr og et flot mål af Rurik. 

Rurik Gislason 
 - Det vigtigste i dag var, at vi fik vist hvilke typer vi har på det her hold, vindertyper! Vi har været igennem en hård periode, vi har spillet mange kampe og har ikke den bredeste trup – og så spiller vi en fremragende kamp i dag, og yder en indsats vi kan være stolte af. Det var også skønt at score, det har jeg ventet lidt længe på, så det var selvfølgelig fedt. 

Christoffer Remmer 
 - En vigtig sejr for holdet! Men vi knoklede, vi fightede og udviste stor disciplin. Vi skabte en del chancer og vores sejr er ikke bare fortjent, den er mere end fortjent! 

Ludwig Augustinsson 
 - Jeg synes vi spiller en god kamp, en kamp hvor vi er i kontrol gennem hele kampen og får skabt en hel del chancer. Eneste minus er vel, at vi ikke scorer flere mål. Så jeg synes vi kan væres yderst tilfreds med dagens indsats.